HSK 2 pripravljalni tečaj

V želji, da bi kandidatom olajšali priprave na HSK izpit, so certificirani HSK učitelji Konfucijevega inštituta Ljubljana pripravili pripravljalni tečaj za 2. stopnjo mednarodnega izpita HSK.

HSK 2 pripravljalni tečaj je primeren za vse, ki želijo nadgraditi znanje kitajskega jezika in za kandidate, ki nameravajo opravljati izpit HSK 2 (po možnosti junija 2022). Pogoje za vpis izpolnjujejo kandidati, ki imajo opravljen HSK 1, ali so končali izobraževanje enakovredno HSK 1.

Tečaj bo osredotočen na vsebine testa, ki bodo študentom pomagale pri pripravi na pisanje HSK 2 izpita. Kandidati se bodo seznanili s celotnim besediščem HSK 2 in slovnico, potrebno za uspešno opravljanje izpita. Za izboljšanje branja in pisanja bomo uporabljali literaturo, ki je posebej predpisana za HSK izpit (Standard Course HSK 2). Učitelj bo zagotovil tudi predhodne izpitne naloge (»mock test«), da se lahko študenti v kratkem času seznanijo s strukturo izpita, tipom izpitnih nalog in izpilijo tehniko reševanja nalog, kar jim bo pomagalo, da bodo h izpitu pristopili bolj samozavestni in sproščeni.

Z omejitvijo števila študentov (maks. 10 študentov na razred) zagotavljamo kakovostna predavanja in enake možnosti učenja za vse študente.


  • Vrsta tečaja: 10-tedenski spletni tečaj (20 ur)
  • Jezik: angleščina
  • Termin tečaja: 2. april – 11. junij 2022 (30. aprila ni predavanj)
  • Urnik: sobota od 9.00 do 10.30
  • Kotizacija: 30,00 EUR*
  • Študijsko gradivo: Standard Course HSK 2 (18,00 EUR za komplet učbenika in delovnega zvezka)
  • Rok za prijavo: 24. marec 2022 ob 23.59 (mesta so omejena)


PRIJAVNICA

* Cena ne vključuje učbenika (ki ga lahko kupite na spletni strani knjigarne EF) in ne vključuje pristojbine za HSK izpit. Več o HSK izpitu najdete tukaj.

Konfucijev Inštitut Ljubljana

Univerza v Ljubljani, Ekonomska fakulteta

Kardeljeva ploščad 17
1000 Ljubljana
T: (01) 5892-748
E: ciljubljana@ef.uni-lj.si  

Akreditacije Ekonomske fakultete



Povežite se z nami!

Ostanite na tekočem in nam sledite na socialnih omrežjih!