Spletni seminar: Chinese tourist welcome quality host

KDAJ: Jesen 2019

Glede na zadnje podatke iz Statističnega urada, se je število kitajskih gostov v letu 2018 povečalo za 32%, medtem, ko se je število nočitev kitajskih gostov povečalo iz 1,4 na 1,8. Na podlagi konstantne rasti kitajskih gostov v zadnjih letih (vir: SURS) je priporočljivo, da začnemo razmišljati o posebnosti kitajskega gosta.

Na Konfucijevem inštitutu sledimo temu trendu, zato organiziramo izobraževanje v obliki spletnega seminarja, posebej namenjeno za turistični sektor. Po opravljenem izpitu, udeleženci prejmejo mednarodni certifikat: Chinese Tourist Welcome Quality Host, ki je podeljen s strani COTRI (Chinese Outbound Research Institute).

Certifikat podpira ETC European Travel Commission in PATA Pacific AsiaTravel Association, nagrajen pa je bil s priznanjem GREAT China Welcome Charter Mark, VisitBritain.

Seminar bo razdeljen na dva dela.


V kolikor se s strani podjetja prijavita vsaj dva udeleženca, certifikat CTW prejme celotno podjetje.

Prednost KI spletnih seminarjev pred ostalimi, je ta, da se odvija v živo in predavatelj je na voljo udeležencem za vprašanja in spodbuja interakcijo med udeleženci.

Spletni seminar poteka v angleškem jeziku.


O PREDAVATELJU:

Tomasz Janczak je začel svojo kariero v poznih 90tih, odgovoren za razvoj tehnoloških podjetij v Centralni Evropi. Po vrsti managerskih pozicijah v hotelski industriji, se je leta 2009 pridružil podjetju Avvio kot direktor prodaje v CEE regiji. Leta 2011 se je pridružil Mamaison Hotels&Residences kot direktor korporativnega poslovanja in digitalizacije odgovoren za postavitev strategije elektronskega poslovanja in ohranjanja blagovne znamke. Od leta 2015 je bil član vodstva Plateno International Europe, del kitajske verige hotelov, pod katero znamko posluje več kot 4400 hotelov in 16 hotelskih znamk. Tomasz je vodil digitalizacijo ter lansiranje projektov na področju kitajskega turizma v Evropi. Od leta 2017 vodi svoje svetovalno podjetje in je uradni partner COTRI (Chinese Outbound Research Institute), ki pomaga turističnim podjetjem pri izboljšanju storitev in s tem posledično tudi prihodka s strani kitajskih gostov.

Konfucijev Inštitut Ljubljana

Univerza v Ljubljana, Ekonomska fakulteta

Kardeljeva ploščad 17
1000 Ljubljana
T: (01) 5892-400
E: ciljubljana@ef.uni-lj.si  

Akreditacije Ekonomske fakultetePovežite se z nami!

Ostanite na tekočem in nam sledite na socialnih omrežjih!