Kitajsko kulinarično doživetje

SPLETNI KUHARSKI TEČAJ

 

Vsebina:

Spletni kuharski tečaj Kitajsko kulinarično doživetje je primeren za vse, ki vas zanima kuhanje in kitajska kuhinja, ter se želite naučiti kuhati pristno kitajsko hrano.

Na vsakem spletnem srečanju se boste naučili skuhati 2-3 kitajske jedi. Učitelj bo jedi pripravljam hkrati z vami in bo za vaša vprašanja na voljo ves čas. Na koncu vsakega nedeljskega spletnega srečanja boste lahko s svojimi družinami in prijatelji uživali v okusnem in pristnem kitajskem obroku.

Tečaj bo potekal v angleškem jeziku.

Priprava: 

Zaradi pandemije bo tečaj potekal na spletu preko ZOOM-a. Vse sestavine, kuhinjske pripomočke in posodo morate pripraviti sami. O potrebnih sestavinah in pripomočkih vas bomo obvestili v naprej.

Vsebina:

Na spletnem kuharskem tečaju bomo pripravljali jedi iz naslednjih sklopov:

  • Uvod v kitajsko kuhinjo,
  • Domača kuha,
  • Rezanci,
  • Kitajski žlikrofi,
  • Jedi na Hubeijski način,
  • Jedi na Sichuanski način.*

*Pridržujemo si pravico do spremembe sklopov.

PRIJAVA

KI nasvet:

Ste letos brez idej za darilo? Podarite svojim bližjim darilni bon za spletni kuharski tečaj Kitajsko kulinarično doživetje. Kontaktirajte nas na ciljubljana@ef.uni-lj.si, sporočite komu je bon namenjen in kdo ga podarja. Bon vam v digitalni obliki pošljemo na elektronski naslov.

Predogled darilnega bona:

Več informacij:

Cena za spletni kuharski tečaj Kitajsko kulinarično doživetje je is 50,00 EUR (DDV vključen). Vsem tečajnikom Konfucijevega inštituta Ljubljana ponujamo 25% popust.

Tečaj bo pričel v nedeljo, 12. Decembra in se zaključil v nedeljo, 13. Februarja, 2022. Med Božičnimi in Novoletnimi prazniki tečaj ne bo organiziran.


Prijave so odprte do 1. Decembra 2021.

 Za dodatne informacije in vprašanja smo vam na voljo na elektronskem naslovu ciljubljana@ef.uni-lj.si in telefonski številki +386 1 5892 748.

 

UŽIVAJTE V DOMA PRIPRAVLJENIH KITAJSKIH JEDEH.

Konfucijev Inštitut Ljubljana

Univerza v Ljubljani, Ekonomska fakulteta

Kardeljeva ploščad 17
1000 Ljubljana
T: (01) 5892-748
E: ciljubljana@ef.uni-lj.si  

Akreditacije Ekonomske fakultetePovežite se z nami!

Ostanite na tekočem in nam sledite na socialnih omrežjih!