Spletni test HSK in HSKK

20. 12. 2022
Spletni test HSK in HSKK
Konfucijev inštitut Ljubljana je 10. decembra 2022 organiziral spletno (Home Edition) različico preizkusa znanja kitajščine, znanega kot HSK (Hanyu Shuiping kaoshi). Sedem prijavljenih se je izpita HSK in HSKK udeležilo iz udobja svojega doma, z uporabo računalnika, povezanega z odjemalcem HSK.

Test HSK je splošno priznan kot najobsežnejši in uradni dokaz znanja kitajskega jezika in ga uporabljajo univerze, delodajalci in vladne agencije po vsem svetu za ocenjevanje posameznikove sposobnosti učinkovitega komuniciranja v kitajščini.

Test je bil uspešen. Internetna oblika ponuja priročno in dostopno možnost za posameznike, ki želijo opraviti test HSK in dokazati svoje znanje kitajščine.

Konfucijev inštitut Ljubljana se zavzema za spodbujanje učenja kitajskega jezika in kulturne izmenjave. Uspešno opravljanje izpita HSK, posameznikom zagotovi zanesljivo in priročno sredstvo za napredovanje v karieri, dokazovanje znanja kitajskega jezika in spodbujanje boljšega razumevanja med ljudmi različnih kultur.

Več o izpitu HSK tukaj.


Nazaj na seznam

Konfucijev Inštitut Ljubljana

Univerza v Ljubljani, Ekonomska fakulteta

Kardeljeva ploščad 17
1000 Ljubljana
T: (01) 5892-748
E: ciljubljana@ef.uni-lj.si  

Akreditacije Ekonomske fakultetePovežite se z nami!

Ostanite na tekočem in nam sledite na socialnih omrežjih!