Aktivnosti Konfucijevega inštituta za podjetja

Dandanes se podjetje srečuje z veliko izzivi medtem, ko vstopa na Kitajski trg. Prav zato so vsa izobraževanja na tem področju zelo koristna. Delavnice za podjetja vsebujejo ključna znanja, ki jih vsako podjetje potrebuje, ko se odloči poslovati s kitajskimi podjetji ali na kitajskem trgu. V ta namen na Konfucijevem inštitutu organiziramo naslednje tematske aktivnosti za podjetja: 

Kitajski jezik in kitajska kultura

Predstavnike podjetij vabimo, da se udeležijo tečaja kitajskega jezika. Tečaj kitajskega jezika je namenjen tako tistim brez predznanja, kot tudi tistim, ki želite svoje znanje nadgraditi. Kitajski jezik bo učil kitajski profesor, nekateri tečaji pa bodo vključevali tudi predavanja s področja Kitajske in poslovne kulture. Vsi tečaji bodo izvedeni v popoldanskih urah. Za cene in termine tečajev prosimo spremljajte rubriko novice in dogodki ali se naročite na e-novice.

Poslovanje s Kitajsko

Predstavnike podjetij vabimo da se udeležijo delavnic s področja poslovanja s Kitajsko. Delavnice združujejo akademsko in praktično obliko izobraževanja. Novost te oblike izobraževanja je strokovna ekskurzija na Kitajskem, kjer bodo udeleženci lahko obiskali slovenska podjetja in tuje podjetnike, ki že več let uspešno nastopajo na kitajskem trgu, ter spoznali Kitajsko kot morebitno priložnost za razširitev njihovega poslovanja ali krepitev vezi med poslovnimi partnerji. Vsa predavanja bodo izvedli domači in tuji strokovnjaki za kitajsko tržišče. Za cene in termine delavnic prosimo spremljajte rubriko novice in dogodki ali se naročite na e-novice.

Individualno učenje

Konfucijev Inštitut Ljubljana

Univerza v Ljubljani, Ekonomska fakulteta

Kardeljeva ploščad 17
1000 Ljubljana
T: (01) 5892-748
E: ciljubljana@ef.uni-lj.si  

Akreditacije Ekonomske fakultetePovežite se z nami!

Ostanite na tekočem in nam sledite na socialnih omrežjih!